Kthehu tek biznesi

Laboratori

Laboratori Ondo Medical Laboratori Ondo Medical plotëson të gjitha standartet Europiane sipas codit HBVGE BS 52 50 (Health -Based/Ventilation Guidelines for Europe). Laboratori “Ondo Medical” është laborator me aparatuar laboratorike më të persosoura, me stafe të specializuar i cili ofron informata të mjaftusheme të vlefshëme për preventivën, diagnozen, prognozen dhe trajtimin më bashkohor të sëmundjeve të ndryshme. Për të mbuluar të gjithë gamen e gjërë të testeve më bashkëkohorë në fushën me teknologji te avansuar, Imunologjise/Alergologjise, Gjenetikës, Onko/Gjentikes, Gjentikës Pediatrike, Analizat Specifike Tjera. Laboratori Ondo-Medical është në bashkupunim të ngushtë me laboratorin e spitalit Anadolu Medical Center Johns Hopkins Stambolle. Analizat Hematologjike, Analizat Biokimike, Hormonale, Markuesit Tumoral Imunologjike/Alergologjie, Vitaminat, Elektrolitet, Gjenetike, Onkogjentike, Oncopediatrikë, Alergologjike/Imunologjike dhe analizat e tjera specifike, (në partnertitet me Laboratorin Anadolu medical center Jons Hopkins, Stamboll/Turqi). Mos hezitoni, kërkoni Laboratorin më të mirë për shërimin tuaj! Me ne afër shërimit. Tel: 046 909 000

Kontakto biznesin

viber

Stafi

Nuk ka staf të regjistruar


Shërbimet tjera


Radio