Kthehu tek biznesi

Onkologji

ONKOLOGJI Dr. Fatmire Ademi Ramaxhiku onkologe/kimioterapeute Kontrolla specialistike onkologjike & monitorimi i pacientëve me sëmundje malinje. Në bashkëpunim me onkologët ekspertë nga TURQIA DHE AMERIKA marim medime sekondare për menaxhimin dhe trajtimin me bashkohor të sëmundjeve kanceroze. Mendimi i dytë (second opinion) Onkologji/Klinike Turqi (Anadolu Johns Hopkins). Mendimi i dytë (secondopinion) Onko/Radioterapi Turqi (Anadolu JohnsHopkins). Mendimi i dytë(second-opinion) Onko/Kirurgji Turqi (Anadolu Johns Hopkins). Diagnostifikimi dhe përcjella e metastazave me echosonografi/ultrazëri. - ECHO GJIRIT - ECHO ABDOMENTI - ECHO TIROIDES Menaxhimi i efekteve anësor kimioterapis, (plogështi, dhimbje, vjellje, anemi, leuokpeni, menaxhimi i asciteve abdominale, menaxhimi i effuzioneve. Tumor markerët; CEA, CA15,3, CA125, CA19.9, Ca 72-4, He4, CgA, 5 HIA, SCC, Cyfra21-1, C50,Protein S100, Ca50. Laboratori Onko/Gjenetikë Të gjitha analizat gjenetike onkologjike te cilat nuk realizohen në Kosovë, dërgohen në spitalin Anadolu Johns Hopkins Istambul. PD1, PDL1, EGFRexone 18, 19, 20, 21, ALK IHC, APCR, ALK/FISH, ROS1/FISH, Her2/Fish, Alk/Fish, RET10. 11. 13. 16. BRAF 600. BRAC1, BRAC2. Zbritje për pacientët me sëmundje kanceroze të cilët përcillen brenda polikinikes Ondo-Medical 20% në echodiagnostik. Falas krema kualitative (alo/vera) për menaxhimin e efekteve anësore të kimioterapis në duar dhe këmbë për pacientët me sëmundje kanceroze të cilët përcillen brenda poliklinikes. Falas korrektuesit (koritat) për fiksimin e dores, për pacientët me sëmundje kanceroze të cilët përcillen brenda poliklinikes Ondo-Medical janë operuar nga gjiri (mastectomia), vuajnë nga edema e dores (enjtur), kufizmi i lëvizjes.

Kontakto biznesin

viber

Stafi

Nuk ka staf të regjistruar


Shërbimet tjera


Radio