Kthehu tek biznesi

Ortodonci

Përmes ortodoncisë ju mundësojmë drejtimin e dhëmbëve me mënyra të ndryshme : Aparate Ortodontike Fikse , Aparate Mobile te moshat e reja si dhe me metodën më të sofistikuar Nuvola Proteza të tejdukshme!

Kontakto biznesin

Nuk ka të dhëna.


Shërbimet tjera


Radio