Medica H

Poliklinikë Specialistike


Medica H
Shërbimet


Stafi

doctor-image
Dr. PhD. Spec Sadbere Kamberi
doctor-image
Dr. mr. sci. Hajrija Zatriqi - Korça


KUSH JEMI NE? Poliklinika "Medica H" ofron shërbime të klasit botërorë me një staf të specializuar dhe të sjllshëm, ku mirëqenia dhe shëndeti i pacientit është prioritet. Në Medica H ofrohen këto shërbime : Kardiologji Gjinekologji Endokrinologji Nefrologji Reumatologji Mjekesia Familjare Srtafi:
pano-img
pano-img
pano-imgDita
Orari
E hënë
08:00 - 19:00
E martë
08:00 - 19:00
E mërkurë
08:00 - 19:00
E enjëte
08:00 - 19:00
E premte
08:00 - 19:00
E shtunë
08:00 - 14:00

Biznesi:
Medica H

Adressa:
Rr. Muharrem Fejza Nr. 299

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Matiqan - Muharrem Fejza

Voto biznesin