Kllokoqi Plastic Surgery

SPITALI PËR KIRURGJI PLASIKE DHE ESTETIK


Kllokoqi Plastic Surgery
ShërbimetNe jemi lider në fushën e kirurgjisë estetike dhe plastike në vend!
pano-img
pano-imgDita
Orari
E hënë
24/7
E martë
24/7
E mërkurë
24/7
E enjëte
24/7
E premte
24/7
E shtunë
24/7
E diel
24/7

Biznesi:
Kllokoqi Plastic Surgery

Adressa:
Rr. Sokol Sopi Nr# 110

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Matiçani

Ueb faqja e internetit:
http://www.kllokoqiestetika.com/

Voto biznesin