Imperium Medical Clinic L.L.C

Poliklinika Specialistike Imperium


Imperium Medical Clinic L.L.C
ShërbimetAmbientet impresive, lokacioni i ndodhur në qendër të Prishtinës, stafi profesional dhe i dëshmuar me punën dhe rezultatet e arritura në fushat përkatëse si dhe aparatura e teknologjisë më bashkëkohore, e bëjnë poliklinikën “Imperium Medical Clinic” padyshim si destinacionin më të kërkuar në kryeqytet për marrjen e shërbimeve të ndryshme mjekësore, si: ✔Mjekësi Familjare ✔Radiologji ✔Shërbime të Ultrazërit ✔Shërbime Laboratorike ✔Fizioterapi ✔Ortopedi dhe ✔Pulmologji Prandaj, mos hezitoni të na kontaktoni dhe të merrni shërbime të avancuara në poliklinikën tonë. Shëndeti është primar! Për më shumë informata në lidhje me shërbimet që ofrohen si dhe për rezervimin e terminit tuaj na shkruani në Facebook & Instagram apo edhe na kontaktoni në ☎+383 49 185 907.
pano-img
pano-imgDita
Orari
E hënë
08:00 - 20:00
E martë
08:00 - 20:00
E mërkurë
08:00 - 20:00
E enjëte
08:00 - 20:00
E premte
08:00 - 20:00
E shtunë
08:00 - 16:00

Biznesi:
Imperium Medical Clinic L.L.C

Adressa:
Rr. Tirana, Prime Group Apartments.

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Qendër (Te rrethi i Zallit)

Ueb faqja e internetit:
www.imperium-medicalclinic.com

Voto biznesin