Klinika Euromed

Klinika Specialistike Euromed


Klinika Euromed
Shërbimet


Stafi

doctor-image
Dr. Mumin Sadiku


Dr. Mumin Sadiku ofron shërbime të shëndetit mendorë në kliniken Euromed me adresë në Fushë Kosovë. Shërbimet: Shërbime konsulente për shëndetin mendorë. Shërbime specialistike psikiatrike. Shërbime psikoterapeutike pozitive transkulturale (multikultural dhe multi konfesional) Shërbime psikoterapeutike për fëmije dhe adoleshentë. Shërbime psikoterapeutike individuale. Shërbime psikoterapeutike në Qift. Shërbime psikoterapeutike Familjare. Shërbime pas gjendjeve aksidentale traumatike
Ky biznes nuk ka regjistruar pamje 360°
Dita
Orari
E hënë
09:00 - 17:00
E martë
09:00 - 17:00
E mërkurë
09:00 - 17:00
E enjëte
09:00 - 17:00
E premte
09:00 - 17:00

Biznesi:
Klinika Euromed

Adressa:
Rruga Nënë Tereza nr.158 Te mbikalimi

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Fushë Kosovë → Rruga Kryesore Prishtinë-Pejë

Voto biznesin