My Clinic

Your Family Clinic


My Clinic
Shërbimet


StafiPoliklinika "My Clinic" me lokacion në Fushëkosovë ofron shërbime cilësore dhe me kujdes të veqant!Dita
Orari
E hënë
07:30 - 19:30
E martë
07:30 - 19:30
E mërkurë
07:30 - 19:30
E enjëte
07:30 - 19:30
E premte
07:30 - 19:30
E shtunë
07:30 - 19:30

Biznesi:
My Clinic

Adressa:
Rr. Nene Tereze PN

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Fushë Kosovë → Rruga Kryesore Prishtinë-Pejë

Ueb faqja e internetit:
https://myclinic.al/

Voto biznesin