E-Lab 3 Prizren

Biokimi - Gjenetikë - Hematologji


E-Lab 3 Prizren
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departamentLaborator i sofistikuar për analiza laboratorike me aparaturat më moderne në rajon dhe më gjëre. Në shëndetësinë Kosovare Laboratori i sofistikuar për Analizat laboratorike mund të bëhët në Laboratorin tone si dhe në shtëpitë tuaja apo në vendin tuaj të punës. Rezultatet mund ti merrni përsonalisht apo ne mund t’jua dërgojmë në çdo kohë me e-mail. Laboratori ynë është i paisur me aparaturë të sofistikuar dhe modere në rajon dhe më gjërë ! Ju mund ta linin terminin me telefon në numrin: +38344777330 ose nëpërmes e-mailit tone: elab.kosova@elab.com.tr   Nga shërbimet që ne i ofromë ju të mund të përfitoni në kohë me shërbimet tona për diagnostifikimin eventual të sëmundjeve tuaja.
pano-img
pano-img
pano-imgDita
Orari
E hënë
08:00 - 20:00
E martë
08:00 - 20:00
E mërkurë
08:00 - 20:00
E enjëte
08:00 - 20:00
E premte
08:00 - 20:00
E shtunë
08:00 - 15:00

Biznesi:
E-Lab 3 Prizren

Adressa:
Rr. Ibrahim Rugova Hill Grup k1

Shteti / Qyteti :
Kosovë → Prizren

Voto biznesin