ONDO-Medical

Poliklinika ONDO-Medical


ONDO-Medical
Shërbimet


Stafi

doctor-image
Dr. PhD. Specialiste Onkologe Kimioterapute Fatmire Ademi - Ramaxhiku


Poliklinikë me të gjitha standartet Evropiane sipas Codit Evropian HBVGE BS 52 50 (Health -Based/Ventilation Guidelines for Europe). Ventillimi /Dezinfektim 24orë. Poliklinika Ondo-Medical është përfaqesues zyrtarë i Spitalit Anadolu Medical Center "Johns Hopkins Stamboll" i cili është një nga sistemet shëndetësore më të integruar në botë. Kontrollat specialistike Neurologjike Doppleri i karotideve. Elektromyoneurograia EMNG Kush është Spitali Anadolu Medical Center Johns Hopkins Stamboll! Sipas US News & World Report spitali Anadolu Medical Center Johns Hopkins Stamboll, është numër 1 në USA me pervoje prej 22 në të gjitha profilet secilialistike. Në Ondo-Medical ofrohen konsulta në baza ditore me mjekët specialist të të gjitha profilet specialistike për konsulta primare dhe sekondare (second opinion) Sherbimet Anadolu medical center JonsHopkins Stamboll. Onkologjia Klinike - Kimioterapi, Radioterapi, Kirurgji Onkologjike, Laboratori Onko-Gjenetike, Onko-Hematologjike, Onko-Neurologjike, Onko-Kardiologjike, Onkologji-Ortopedike, Onko-Orologjike (hunde, fytë, gojë, sy, kokë, qafë), Onkologjia Pediatrike, Uro-Onkologjia, Uro-Gyneonkologjike, Onkologjia-Paliative, Psiko-Onkologjia. Kirurgjia onkologjike, Radio/onkologjia, Cyberknife M6 -Roboticsurgery, stereotacti radiosurgery, VARIAN EDGE- IMRT, VMAT, SRS, SBRT, RADIXACT-TOMOTHERAPY IMRT, 3DCRT, IGRT, TBI Kardiokirurgjia, Neurokirugjia, Trasnplantimi i palcës, Gjinekologjia, Sherimi i Sterilietit të rëndë, IVF. Analizat dhe Imazheria (CT, MRI, PET, scan, biopsy) pas verfikimit nga specialistët në Poliklinikën Ondo-medical nuk përsëriten në spitalin Anadolu medical center Stamboll. Dr. Fatmire Ademi Ramaxhiku Adresa: Rruga B, Prishtinë 10000 Hyrja 1. Kati 1. Nr 1. Orari i Punes: E Hene: 10:00-18:00 E Shtune: 09:00-13:00
pano-img
pano-img
pano-imgDita
Orari
E hënë
10:00 - 18:00
E martë
10:00 - 18:00
E mërkurë
10:00 - 18:00
E enjëte
10:00 - 18:00
E premte
10:00 - 18:00
E shtunë
09:00 - 13:00

Biznesi:
ONDO-Medical

Adressa:
Rruga B (afer Royal Mall)

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Rruga B (afer Vivës)

Voto biznesin