Poliklinika "SHOSHI"

Poliklinika Oftalmologjike "SHOSHI"


Poliklinika "SHOSHI"
Biznesi nuk ka regjistruar ndonjë departamentPoliklinika "SHOSHI" ka filluar me veprimtari në fushën e Stomatologjisë dhe Mjekësisë së Përgjithshme në vitin 1990. Poliklinika "SHOSHI" është themeluar dhe udhëhiqet nga : Prof. Ass. Dr. Avdyl Shoshi- Kirurg Maksillofacial-Implantolog dhe Prof. Ass.Dr. Mire Hoxha-Shoshi - Oftalmokirurge. Në poliklinikën tonë ofrohen këto shërbime: Në lëminë e Stomalologjisë & Kirurgjisë Maksillofaciale: - Preventivë stomatologjike - Protetikë - Ortodonci - Kirurgji oro-maksillofaciale - Kirurgji estetike Në lëminë e Oftalmologjisë: - Caktimi i dioptrisë në mënyrë kompjuterike - Matja e tensionit intraokular (tensionit të syrit) - Trajtimi i të gjitha infeksioneve të syrit - Shpërlarja e kanalit të lotit - Trajtimin e Ambliopisë - Intervenimi kirurgjik i korrigjimit të strabizmit - Trajtimi i dakriocistiteve - Plastika e kapakëve - Halazionet - Entropiumet dhe Ektropiumet - Trajtimi kirurgjik i tumorëve të kapakëve - Heqja e trupave të huaj nga kornea dhe konjuktivaDita
Orari
E hënë
08:00 - 20:00
E martë
08:00 - 20:00
E mërkurë
08:00 - 20:00
E enjëte
08:00 - 20:00
E premte
08:00 - 20:00
E shtunë
08:00 - 17:00

Biznesi:
Poliklinika "SHOSHI"

Adressa:
Rr. Rifat Burgjeviq. N8/1

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Kodra e (Bregu i) Diellit (Zona Qendër)

Ueb faqja e internetit:
http://www.poliklinikashoshi.net

Voto biznesin