Laboratori E-Lab 2


Laboratori E-Lab 2
ShërbimetLaborator i sofistikuar për analiza laboratorike me aparaturat më moderne në rajon dhe më gjëre.

Në shëndetësinë Kosovare Laboratori i sofistikuar për Analizat laboratorike mund të bëhët në Laboratorin tone si dhe në shtëpitë tuaja apo në vendin tuaj të punës.

Rezultatet mund ti merrni përsonalisht apo ne mund t’jua dërgojmë në çdo kohë me e-mail.

Laboratori ynë është i paisur me aparaturë të sofistikuar dhe modere në rajon dhe më gjërë !

Ju mund ta linin terminin me telefon në numrin: +383 44 566687 ose nëpërmes e-mailit tone: elab.kosova@elab.com.tr

 

Nga shërbimet që ne i ofromë ju të mund të përfitoni në kohë me shërbimet tona për diagnostifikimin eventual të sëmundjeve tuaja.
Dita
Orari
E hënë
07:30 - 19:30
E martë
07:30 - 19:30
E mërkurë
07:30 - 19:30
E enjëte
07:30 - 19:30
E premte
07:30 - 19:30
E shtunë
07:30 - 14:00

Biznesi:
Laboratori E-Lab 2

Adressa:
Rr. Muslim Mulliqi D2, Hyr Nr#1 Ulpiane Prishtine

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Te Rrethi i Flamurit

Voto biznesin