Gynekos

Amb. Spec. Gjinekologjiko-Obstetrike


Gynekos
ShërbimetAmbulanca Specialistike Gjinekologjiko-Obstetrike "Gynekos" është themeluar në vitin 1990 dhe është e përkushtuar në përmirësimin e shëndetit të gruas. Ambulanca gjindet në Lagjen “Bregun e Diellit, Zona Qendër” prapa Shkollës “Ismail Qemali". Stafi i specializuar për gjinekologji dhe obstetrike: Prof. Dr. Myrvete Paçarada (Orari: 15:00-19:00). Dr. Hana Gjinali Qavdarbasha (Orari: 10:00-14:00).Dita
Orari
E hënë
10:00 - 19:00
E martë
10:00 - 19:00
E mërkurë
10:00 - 19:00
E enjëte
10:00 - 19:00
E premte
10:00 - 19:00
E shtunë
10:00 - 15:00

Biznesi:
Gynekos

Adressa:
Rr. Rifat Burgjeviq H6 Lokali Nr2

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Kodra e (Bregu i) Diellit (Zona Qendër)

Voto biznesin