Derma Art

Ordinanca Specialistike Dermatologjike


Derma Art
Shërbimet


StafiPër Ne Ordinanca Derma ART ofron zgjidhjen me te mire ne trajtimin e nje numri te madh te semundjeve te lekures si dhe semundjeve seksualisht te transmetueshme. Ne ordinancen “Derma ART” behet sherimi me sukses i akneve vulgare. Gjithashtu behet diagnostifikimi dhe trajtimi serioz i Alergjise, Ekzemes, Psoriazes, Pemfigusit, Eritematodit, Alopecise etj. Trajtime moderne dermatologjike me krioterapi (azot te lengshem) dhe metoda te tjera bashkekohore dermato-estetike te: akneve, lythave, lythave gjenitale, kallot ne duar dhe kembe, mollusqeve ngjitese Te gjitha keto sherbime kryhen nga dr. Rexhep Morina, Dermatovenerolog. Dermatolog ne PrishtineDita
Orari
E hënë
15:00 - 19:00
E martë
15:00 - 19:00
E mërkurë
15:00 - 19:00
E enjëte
15:00 - 19:00
E premte
15:00 - 19:00
E shtunë
14:00 - 17:00

Biznesi:
Derma Art

Adressa:
Rr.Ahmet Gashi Prishtinë, Kosovë

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Rruga B (afer Vivës)

Ueb faqja e internetit:
https://derma-arti.com

Voto biznesin