Nucleus

Laboratori për kërkim dhe diagnostikim p


Nucleus
Shërbimet


Stafi

doctor-image
Dr. Prof. Fisnik Kurshumliu


Nuk ka përshkrim


Dita
Orari
E hënë
08:00 - 20:00
E martë
08:00 - 20:00
E mërkurë
08:00 - 20:00
E enjëte
08:00 - 20:00
E premte
08:00 - 20:00
E shtunë
09:00 - 14:00

Biznesi:
Nucleus

Adressa:
Rruga B, Objekti Maxi 24, Hyrja 1, K.1, L6,1

Shteti / Qyteti / Qytetëza :
Kosovë → Prishtinë → Rruga B- Maxi 24

Ueb faqja e internetit:
https://www.nucleuspath.com/

Voto biznesin