blog-image

Mos lejoni që sigurimi juaj dentar të shkojë dëm!

2020-06-25 11:42:46
@Dental G

Mos lejoni që sigurimi juaj dentar të shkojë dëm! Për çdo vit,në kompaninë ku ju punoni(varësisht prej politikave të firmës),ndahet një sasi e fondeve për përdorim te dentisti. Nëse nuk i përdorni ato brenda vitit,fondet do të humbasin. Tani më që fituam betejën me virusin Covid-19,është koha ideale që t'a përdorni sigurimin tuaj dentar dhe të arrini buzëqeshjen që gjithmonë keni dëshiruar. Janë paratë e tua Paratë që përdoren për sigurimin tuaj dentar janë ato para që vet keni punuar për to. Prandaj mos lejoni që ato të ju shkojnë dëm! Benefitet tua Mënyra më e mirë për të filluar është të kontrolloni listën se cfarë mbulon sigurimi juaj dentar dhe çfarë jo. Sigurohuni që në atë listë të jetë pastrimi vjetor i dhëmbëve,vendosja e urave,kirurgjia orale,rregullimi i dhëmbëve etj. Klinika Stomatologjike "Dental G" ofron të gjitha shërbimet profesionale dentare dhe iu pajisë me dokumentacionin e rregullt për rimbursimin e të hollave pas shërbimeve të kryera në klinikë. Dental G

Autor: Dr.Genc TahiriRadio